مراسم بزرگداشت روز دندان پزشك با حضور رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا حجت الاسلام والمسلمین صنعت پور امیری و فرمانده دانشگاه افسری علوم پزشكی آجا دكتر علیرضا خوشدل در دانشكده تازه تاسیس دندان پزشكی برگزار شد.
 ۱۳۹۷/۰۱/۲۳

همزمان با روز دندانپزشک مراسم تقدیر از دندانپزشکان نمونه دانشگاه علوم پزشکی آجا با حضور ریئس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا و فرمانده دانشگاه علوم پزشکی آجا برگزار شد .

در این مراسم فرمانده دانشگاه افسری علوم پزشکی آجا دکتر علیرضا خوشدل  با تبریک روز ارتش ،  مبعث حضرت رسول اکرم (ص) و روز دندان پزشک گفت :تمام سعی و تلاش تمامی مجموعه و کارکنان  این است که از نطر علمی، دانشگاه علوم پزشکی ارتش در بالاترین سطح علمی در کشور قرار گیرد که البته دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جزء دانشکده های برتر در کشور است و با امکاناتی که در نظر است به این دانشکده اختصاص یابد بیش از پیش شاهد پیشرفت و ارتقاء آن خواهیم بود .

در ادمه رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا با تبریک مبعث حضرت رسول اکرم (ص)  حجت الاسلام والمسلمین صنعت پور افزود :اسلام به سلامت روح و جسم اتسانها بسیار اهمیت داده و احادیث و روایات متعددی در خصوص سلامتی و بهداشت دهان و دندان در اسلام موجود است که نشان از اهمیت شغل و کار شماست  و یکی از نکات مهم و جایز در دستورات اسلامی حفظ و ارتقاء سلامت می باشد.و یکی از جنبه های مهم در دستورات اسلام ، توجه به بهداشت دهان و مسواک زدن می باشد .

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین صنعت پور با شاره به سالروز شهادت امیر شپهبد علی صیاد شیرازی گفت : شهید صیاد ، یک شخصیت والا و خالص و نورانی بود که همواره در فکر خدمت به اسلام و ایران اسلامی بود از خصوصیات دیگر ایشان می شود به خستگی ناپذیری ، پرهیز از دنیا طلبی ، اطلاعت از ولایت فقیه ، پایبندی به تقوا و راز داری و امانت داری اشاره کرد. شهید صیاد شیرازی همواره با علما ، مراجع و بزگان دینی در ارتباط بود و این ارتباط موجب شده بود که ایشان استاد ورزیده در اخلاق و احلاص گردد. شهید صیاد شیرازی به معنای واقعی فردی ذوب شده در ولایت بود و جز به اعتلای نام ایران اسلامی به چیز دیگر فکر نمی کرد و همه این ویژگی های موجب شد که خداوند عزت ابدی به ایشان عطاء فرماید و در تاریخ این مرز و بوم ماندگار شود.

در پایان این مراسم از دندان پزشکان نمونه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش با اهداء لوح تقدیر قدردانی گردید و شرکت کنندگان از قسمت های مختلف دانشکده تازه تاسیس دندانپزشکی بازدید نمودند.