قابل توجه اساتید، دانشجویان و كاركنان محترم دانشگاه علوم پزشكی ارتش
فرصت ثبت نام در مسابقات بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ۳۱ فروردین ماه سال ۹۷ پایان می‌پذیرد.
 ۱۳۹۷/۰۱/۱۹

قابل توجه اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه علوم پزشکی ارتش

به اطلاع می رساند :

این دوره از مسابقات در رشته‌های متنوع شامل بخش های آوایی (حفظ، قرائت، اذان، دعا و مناجات خوانی، تواشیح، آیین سخنوری و ترجمه‌خوانی)، کتبی (معارف قرآنی و سیره معصومین(ع))، پژوهشی، فناوری اطلاعات، هنری و ادبی برگزار میشود.

مسابقات مذکور شامل مراحل دانشگاهی و کشوری برای کارکنان و اساتید و علاوه بر آن شامل مرحله ملی برای دانشجویان و اساتید است.

در این مسابقات به کارکنان در مسابقات بخش کتبی (معارف قرآنی و سیره معصومین(ع))، امتیاز لازم (۶۰ درصد و بالاتر) را کسب کنند، امتیاز ضمن خدمت و به اعضای هیات علمی که در رشته های مختلف حائز رتبه اول تا سوم دانشگاهی و کشوری طبق آیین نامه مسابقات شوند امتیاز ارتقاء اهداء خواهد شد.

لینک ثبت نام: