مراسم تودیع و معارفه رییس بیمارستان امام رضا (ع) (501 آجا) برگزار شد.
 ۱۳۹۶/۱۲/۲۶

مراسم تودیع و معارفه رییس بیمارستان امام رضا (ع) (501 آجا) با حضور رئیس اداره بهداشت ، امداد و درمان آجا امیر دریادار2 پزشک مصطفی مداح ، فرمانده دانشگاه افسری علوم پزشکی آجا سرهنگ دکتر علیرضا خوشدل ، فرماندهان و مسئولین در این بیمارستان برگزار شد .

در این مراسم پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران ، امیر دکتر مداح طی سخنانی با تقدیر و تشکر از زحمات تمامی کارکنان و مسئولین بیمارستان امام رضا (ع) گفت : بیمارستان امام رضا (ع) مجموعه مهم و کاربردی در ارتش جمهوری اسلامی ایران است این بیمارستان با پرورش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارتش نقش کلیدی در خود کفایی نیروی انسانی مرتبط با بهداشت و درمان آجا را دارد پس باید در آموزش اخلاق پزشکی نیز به دانشجویان کوتاهی نکنیم و دانشجویانی را پرورش دهیم که هم از نظر علمی و هم از نظر روحیه معنوی در بالاترین سطح باشند.

در ادامه سرهنگ دکتر علیرضا خوشدل فرمانده دانشگاه افسری علوم پزشکی آجا نیز با تبریک سال نو افزود : بیمارستان امام رضا (ع) با داشتن پزشکان و کادر درمانی مجرب همواره در بلاترین سطح قرار داشته و وجود این بیمارستان موجب تربیت دانشجویان نخبه گردیده است که در کشور نمونه اند.

گفتنی است در این مراسم امیر سرتیپ 2 دکتر امیر نظامی اصل به ریاست بیمارستان امام رضا (ع) (501 آجا)  منصوب و از زحمات امیر سرتیپ دوم پزشک غلامحسین چایچی نصرتی با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.