مراسم میلاد با سعادت حضرت زینب كبری (س) ، روز پرستار و تقدیر از پرستاران نمونه ارتش جمهوری اسلامی ایران در سالن همایش دانشگاه علوم پزشكی آجا برگزار شد.
 ۱۳۹۶/۱۱/۰۷

همزمان با ولادت حضرت زینب کبری (س) ، مراسم روز پرستار و تقدیر از پرستاران نمونه ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور رییس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا حجت الاسلام والمسلمین حسین صنعت پور امیری،فرمانده بهداشت ، درمان ، امداد و آموزش پزشکی آجا امیر سرتیپ 2 پزشک جلی رجبی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارتش امیر سرتیپ 2 پزشک شاهرخ ایروانی ، دانشجویان و کارکنان در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی آجا برگزار شد.

در این مراسم پس از آیاتی چند از کلام الله مجید و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران توسط گروه موزیک دژبان آجا ، فرمانده بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی آجا امیر سرتیپ دوم پزشک جلیل رجبی  طی سخنانی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب کبری و روز پرستار گفت :خدمات پرستاری بسیار با اهمیت ، مهم و ارزشمند است و به پاس همین خدمات ارزنده روز مبارک و عزیز میلاد اسوه صبر و استقامت و پیاور کربلا حضرت زینب کبری (س) به روز پرستار نامگذاری شده است اجر پرستاری آنقدر عظیم است که فقط خدا میتواند آن را بدهد و برابر وظیفه ما فقط می توانیم بگوییم قدردان زحمات شما هستیم.

دکتر رجبی در ادامه با تاکید بر روحیه فداکاری ، ایثار و شجاعت حضرت زینب کبری (س)  افزود: اگر تمامی الگوهای جهان یکجا جمع شوند محال است ویژگی هایی که حضرت زینب کبری (س) دارد آنها نیز داشته باشند  و این ویزگی های بارز پیاور کربلا  در هیچکس نیست و فقط ایشان این ویژگی ها را دارند و چه زیباست که امروز روز پرستار نامگذاری شده است پس خوش به سعادت پرستاران عزیز که الگویی همانند حضرت زینب کبری (س) دارند البته این موضوع وظیفه و مسئولیت شما پرستاران عزیز را سنگین تر می نماید چرا که شما از کسی الگو می گیرید که تمام خوبی ها و زیبایها در اوست حضرت زینب کبری (س) اسوه صبر و استقامت است و این موضوع باید سرلوحه پرستاران عزیز باشد. پرستاری یعنی صبر ، پایداری،فداکاری ، سختی ، از جان گذشتگی،عشق ، تلاش و زحمت که همه اینان از حضرت زینب (س) است

در ادامه رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا حجت الاسلام والمسلمین حسین صنعت پور امیری با تاکید بر مقام والای زن در اسلام و هجمه رسانه های غربی به مقام زن در اسلام  گفت : نگاه اسلام به زن نگاه متفاوتی است که غرب با داشتن غول های  رسانه ای در صدد برعکس نشان دادن مقام زن در اسلام و ضربه زدن به بنیان خانواده است. اسلام به زن نگاه بسیار والایی دارد نقشی که زن و مادر دارد جایگاه رفیع است و مظهر رحمت الهیست ، زن مظهر آفرینش است و خداوند متعال آفرینش خود را در زن متجلی کرده است و این یک شعار نیست مسئولیت بزرگ تربیت و مادر بودن با زنهاست و هیچ شغلی به شرافت مادری نیست و چه زیبا معمار کبری انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) فرمودند که از دامن زن مرد به معراج می رود و این است جایگاه رفیع زن در اسلام ، که همواره رسانه ها و تفکرات غربی به منظور ضربه زدن به اسلام همواره در صدد ضربه زدن به آن هستند.

حجت الاسلام و المسلمین صنعت پور با اشاره به اینکه  حضرت زینب کبری (س) فرزند شهید،خواهر شهید و مادر شهید است و کرامت خانواده ایشان شهادت است افزودند: پرستاری ترکیب و معجونی از محبت و مهنت است و علت اینکه میلاد این بانوی بزرگوار به روز پرستار نامگذاری شده است به خاطر صبر ایشان است و وجود صبر در پرستار یک امر ضروری و الزامیست و پاداش مادی هیچگاه نمی تواند تلاش و زحمات شما را جبران کند و شما پرستاران با تلاش و کوشش خود با خدا معامله می کنید و یک پرستار می تواند با صبر ،مدارا، تحمل، تلاش، رفتار نیکو جسم و روح بیمار را درمان کند و به فرموده حضرت امام خمینی (ره) اگر در پرستاری خداوند مد نظر قرار گرفته و  مطابق با موازین شرعی و دینی باشد با عبادت های بسیار والا برابری خواهد نمود.

گفتنی است در پایان این مراسم از پرستاران نمونه ارتش جمهوری اسلامی ایران با اهداء لوح یادبود تقدیر و قدر دانی گردید.