چهارمین همایش بررسی فرهنگ سلامت از منظر قرآن كریم و احادیث در دانشگاه علوم پزشكی آجا برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۹/۱۲
چهارمین همایش بررسی فرهنگ سلامت از منظر قرآن کریم و احادیث با محور ویژه راهکارهای عملیاتی اقتصادی ، تولید و اشتغال، در بهداشت و درمان با بهره گیری از آیات و روایات با حضور رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا حجت الاسلام والمسلمین حسین صنعت پور، فرمانده بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی آجا امیر سرتیپ 2 پزشک جلیل رجبی در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد.

این مراسم پس از قرآت آیاتی چند از کلام الله مجید ، فرمانده بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی جا امیر سرتیپ 2 پزشک جلیل رجبی با تبریک هفته وحدت طی سخنانی گفت : ریشه همه موفقیت ها و پیشرفت ها در زمینه های علوم پزشکی و درمانی در قرآن کریم و احادیث ائمه اطهار (ع) دیده می شودقرآن کریم و سخنان گهربار ائمه عزیز ما راه را به ما  نشان داده و هدایت کرده است. اگر تمامی دانشمندان و محققان دست در دست هم قرار دهند و بخواهند پژوهشی در زمینه پزشکی ، سلامت و در تمامی علوم انجام دهند تازه به اشارات قرآن کریم و روایات ائمه مطهر می رسند .مطالب بسیار عجیب و اعجاز انگیزی در زمینه پزشکی و سلامتی روح و جسـم در قرآن کریم و احـادیث موجود است که انسـان را متعجب و شگفت زده می کند چـرا که انسـانها پس از سـالها تحقیق و پژوهـش و پیشرفـت تکنـولوژی به آن می رسند . پس چه منبعی می تواند بهتر از قرآن کریم و احادیث انسان را راهنمایی کند ؟ بهترین منبع  شفا در قرآن کریم و سخنان ائمه اطهار (ع) است چرا که طبق آیات قرآن خداوند به آنچه در وجودمان است آگاهی دارد و اوست که خالق ماست و این منبع عظیم براحتی در دسترس است و به زیبایی به علوم مختلف به خصوص پزشکی و سلامتی می پردازد و قابل درک برای همه است و  انسان با مطالعه آنان لذت و به عظمت خداوند متعال ، قرآن کریم و ائمه اطهار پی می برد.

در ادامه و پس از مراسم رونمایی از کتاب و تندیس همایش بررسی فرهنگ سلامت از منظر قرآن کریم و احادیث، رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا حجت الاسلام والمسلمین حسین صنعت پور طی سخنانی و با تبریک ولادت حضرت محمد مصطفی (ص) و هفته وحدت گفت : دنیای امروزی علوم به خصوص علم پزشکی بسیار پیچیده است امّا نکته ای را که نباید از آن غافل و فراموش کنیم  این است که اسلام در زمینه پزشکی و سلامت روح و جسم سهم بالایی دارد  و این سهم نباید نادیده گرفته شود چرا که آیات و روایات متعددی در زمینه علم پزشکی و سلامتی وجود دارد که دانشمندان پس از تحقیقات فراوان و آزمایشات متعدد به آن می رسند پس عدم وجود طب اسلامی که برخی ها آن را ذکر می کنند یک بحث بی مبنا و بی ارزش است . سلامت روح و جسم در قرآن کریم و روایات بسیار مورد تاکید بوده و از اسماء الهی طبیب بودن اوست و پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)  در حدیثی به زیبایی می فرمایند: طبیب خداست

گفتنی است در پایان این همایش از مقالات برتر با اهدای لوح تقدیر و تندیس همایش تقدیر به عمل آمد .