هفتمین همایش سراسری بهداشت و درمان نیروهای مسلح در دانشگاه علوم پزشكی آجا برگزار شد.
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۹

جانشین فرماندهی ارتش گفت: سامانه‌ بهداشت و درمان باید بتواند به آمادگی‌ ارائه‌ خدمات کامل‌، جامع و فوری‌ در شرایط‌ جنگ برسد.

امیر سرتیپ احمدرضا پور دستان، جانشین فرماندهی ارتش در هفتمین همایش سراسری بهداشت و درمان نیروهای مسلح که هم اکنون در دانشگاه علوم پزشکی آجا برگزاری شد گفت: اگر ملت و کشوری قوای نیروی انسانی خود را تقویت و پشتیبانی کند، یقینا پیروز می‌شود، یکی از مهمترین و اصلی‌ترین این آمادگی‌ها به سامانه بهداشت و درمان نیروهای مسلح آن کشور بستگی دارد بنابراین باید بیمارستان‌های صحرایی و اتاق عمل‌ها با  مداومت در تمرین ها و انجام رزمایش‌ها بیش از پیش آماده شوند و باید مجموعه‌ بیمارستان‌های صحرایی برای خدمات دهی کامل در خاکریزهای آماده شوند.

سردار حسن عراقی زاده رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد  کل نیروهای مسلح در همایش سراسری بهداشت و درمان نیروهای مسلح با اعلام سیاست‌های تدوین شده و جدید در این حوزه، گفت: این مطالب صرفا یک سخنرانی نیست بلکه سیاست های کلانی است که در ستاد کل نیروهای مسلح به عنوان مهمترین سیاست‌های عرصه بهداشت و درمان و پیشرفت در این حوزه تدوین و آماده شده است همچنین ملاک و مبنای ارزیابی یگان‌های نیروهای مسلح در آینده بر مبنای میزان تحقق این سیاست‌ها است.

وی ادامه داد: در طرح اشراف فرماندهی‌ها نیز همه موارد لازم مورد توجه قرار گرفته است به گونه ای که از این پس در نظارت‌های ستادی تمام سنجه‌ها بر اساس سیاست‌های اعلامی مورد ارزیابی و توجه قرار می‌گیرند بنابر این در زمینه بازرسی‌ها، از همه فرماندهان انتظار می رود که تمام برنامه ریزی‌های سازمانی و عملکرد نیروهایشان بر محور تحقق سیاست‌های اعلام شده استوار شود و تاکیدات در این زمینه ها انجام شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسنی رئیس عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم اختتامیه هفتمین همایش بهداشت و درمان نیروهای مسلح که امروز برگزار شد، با اشاره به جایگاه حرفه پزشکی در سلامت هر جامعه ای، بیان کرد: اگر علم پزشکی را از جامعه بگیرید زندگی غیر قابل تداوم‌ می شود و این نشان از جایگاه ویژه آن در رشد و پیشرفت کشور دارد.

رئیس عقیدتی سیاسی ارتش افزود: پزشکی که اخلاق پزشکی را کاملا رعایت کرد برای ما یک آیت الله عظمی است و در غیر این صورت متخلف محسوب می شود، طبق سوگندنامه اخلاق پزشکی به عدم کوتاهی در انجام وظایف پزشکی تاکید شده است.

وی با تاکید بر اینکه بیشتر آسیب های وارده به جامعه پزشکی ناشی از کوتاهی های برخی پزشکان در زمینه کم توجهی به مفاد سوگندنامه اخلاق پزشکی است، ادامه داد: البته زحمات و توانمندی های جامعه پزشکی کشور بر هیچکس پوشیده نیست اما در این میان هستند برخی پزشکانی که متاسفانه گاهی اوقات کوتاهی هایی می کنند که متاسفانه تلفات آن متوجه جامعه پزشکی، بیماران و خانوادهایشان می شود؛ بنابراین از روسای بیمارستان ها درخواست دارم بیشتر به این مهم توجه کنند.

امیر سرتیپ دوم دکتر جلیل رجبی فرمانده بهداشت،امداد و درمان آ‌جا در مراسم اختتامیه همایش سراسری بهداشت و درمان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: مردم یاری و ارائه خدمات درمانی به همه مراجعه کنندگان اعم از  خانواده‌های نیروهای مسلح یا سایر اقشار در مراکز درمانی آ‌جا یکی از رسالت های مهم ما در حوزه بهداشت و درمان است و از سوی دیگر مهم ترین اولویت‌ها بعد از خدمات پایش و سلامت ایجاد دسترسی بیشتر مردم  در مناطق مرزی و محروم به خدمات بهداشتی و درمانی است که این مهم از طرف ما به عنوان نیروهای مسلح به عنوان خدمتی کوچک برای کشورمان در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در مجموع بیش از 50 درصد خدمات درمانی در بیمارستان‌های آ‌جا برای اقشاری غیر از نیروهای مسلح ارائه می‌شود، ادامه داد:‌ به قطع و یقین پشتیبانی و مشارکت بین بخشی و افزایش آن به ویژه در حوزه نظام سلامت مهم ترین مو‌لفه رشد و ارتقای کشور است، بنابراین برای افزایش همکاری‌های سامانه بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران با وزارت بهداشت چند پیشنهاد داریم که انتظار می‌رود در صورت امکان اجرایی شود.