مراسم ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش در دانشگاه علوم پزشكی آجا برگزار شد.
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۲

همزمان با ایام شهادت مظلومانه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش مراسم عزاداری و سوگواری با حضور گسترده دانشجویان و کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد.

در برنامه های عزاداری و سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) که با شور و حضور گسترده دانشجویان و کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی آجا حجت الاسلام والمسلمین محمد شهامتی طی سخنانی با تسلیت شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گفت : اگر این روزها همه جا تکیه ، هیئت و حسینه عزاداری برقرار شده و همه با شور و اشتیاق به عزاداری و زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورایی می پردازند همه به خاطر این است که با امام حسین (ع) تجدید پیمان کنیم و دل هایمان حسینی و با دین و مکتب اسلامی پیوند بخورد و در یک کلام همه باید حسینی شویم و مستلزم حسینی شدن این است که همواره در مقابل زورگویی بیاستیم و از مظلوم در مقابل ظالم دفاع کنیم و در راه حق هرگز کوتاه نیاییم .

ایشان با اشاره به مظلومیت شهید حججی افزودند: اگر مکتب عظیم امام حسین (ع) و فرهنگ عاشورا نبودند ما در چه مسیری قرار داشتیم همه این اقتدار  عظیم ایران اسلامی مرهون مکتب عظیم حسینی است که شهدای گرانقدر ما با درک عمیق این موضوع پا در راه امام  حسین (ع) قرار داده و مظلومانه به شهادت می رسند که نمونه آن شهید بزرگوار شهید حججی است که همانند مولایش امام حسین (ع) بی سر به کشور عزیزمان برمی گردند و حضور پرشکوه مردم در تشییع ایشان نشان از علاقه مردم به امام حسین (ع) و ارزشهای ایشان است .

حجت الاسلام والمسلمین محمد شهامتی در پایان با اشاره به تاثیرات حرکت عظیم امام حسین (ع) ، واقعه عاشورا بر جوانان و جوامع آزاده بشری خاطرنشان کردند: حق همیشه پیروز است و روزی نمایان خواهد شد . دشمنان اسلام همواره با گسترش تفکر حسینی در بین جوانان و جوامع بشری مشکل داشته و سعی بر از بین بردن این ارزشها دارند چرا که با منافع و زورگویی های آنان در تضاد است و این ظالمان همیشه در پی راهها و نفوذهایی برای از بین بردن این فرهنگ هستند پس ما باید با الگو برداری از یاران باوفای حضرت سید الشهدا(ع) در پاسداری از راه خون شهدای کربلا بگوشیم و از راه امام مظلوممان دفاع کنیم .