مراسم تودیع و معارفه فرماندهی بهداشت ، امداد، درمان و آموزش پزشكی آجا در سالن همایش دانشگاه علوم پزشكی ارتش برگزار شد.
 ۱۳۹۶/۰۲/۱۹

مراسم تودیع و معارفه فرماندهی بهداشت ، امداد، درمان و آموزش پزشکی آجا با حضور معاون هماهنگ کننده ف کل اجا امیر سرتیپ دکتر محمد حسین دادرس ، مسئولین و روسای ابهد نیروهای آجا ، فرماندهان ، مسئولین و کارکنان در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد.

شرح خبر:

در این مراسم پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران توسط گروه موزیک دژبان آجا، امیر سرتیپ دکتر محمد حسین دادرس معاون هماهنگ کننده ف کل آجا طی سخنانی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) ،  روز جوان  و میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) گفت : امیدواریم با ظهور حضرت صاحب الزمان (عج) جهانی یکپارجه و عاری از ظلم و ستم داشته  باشیم و این امر با قدرت مطلق و خواست الهی محقق خواهد شد.

معاون هماهنگ کننده ف کل آجا امیر دکتر دادرس با تاکید بر داشتن قدرت و اهمیت بصیرت  افزود : اگر قدرتمند باشیم صاحب استقلال و منابع خودمان خواهیم بود در غیر این صورت خوراک و در سلطه استکبار جهانی قرار خواهیم گرفت . یکی از عوامل بسیار ارزشمند در نظام و ارزیابی  قدرت ها که همواره مد نظر قرار داده می شود عنصر  اتحاد ، همبستگی ، یکدلی و وفاق ملی می باشد که از همه عناصر مهمتر و با ارزشتر  و دارای مرتبه خاص تری است و حضور مردم در صحنه ها و انتخابات این انسجام ملی را نشان داده و نمایانگر اتحاد ، همبستگی و این قدرت عظیم است که همواره از توصیه های مقام معظم فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) بوده و موجب ارتقاء قدرت ملی گردیده است. وبصیرت ما همان حضور در صحنه و شرکت در انتخابات است و از عناصر دیگر قدرت داشتن منابع و نیروی انسانی ماهر و متخصص می باشد که ایران اسلامی این دو گزینه را هم به نحو احسنت دارا می باشد.

در ادامه دکتر دادرس با اشاره به زحمات بی دریغ ، مظلومانه و از جان گذشتگی های  کادر بهداشت و درمان در 8 سال دفاع مقدس اظهار داشت : من همیشه به احوال و خدمت با ارزش پزشکان و کادر درمانی غبطه می خورم چرا که این قشر بیشترین خدمت را به جامعه بشری نموده و در قرآن کریم و احادیث همواره  به ارزش آن اشاره شده است.در 8 سال جنگ تحمیلی هم شاهد بودیم که پزشکان و کادر درمانی بدون اسلحه در خط مقدم حضور داشته وبه درمان رزمندگان اسلام پرداختند و مظلومانه به شهادت رسیدند که وظیفه ما نیز ادامه دادن راه شهدا بوده و همواره باید در زندگی این شهدای عزیز را الگوی زندگی خود قرار دهیم.

معاون هماهنگ کننده ف کل آجا امیر سرتیپ دادرس در ادامه با تقدیر و تشکر از امیر سرتیپ دوم پزشک محمد حسین لشگری گفت: امروز در مراسم تودیع کسی هستیم که از رزمندگان و پزشکان با اخلاق، فرهیخته ، متخصص، مجرب، صبور و مدیر توانا بوده و همواره سعی در پیشبرد اهداف نظام اسلامی و اقتدار ملی گام برداشته است. که به جای ایشان امیر سرتیپ دوم پزشک سیدجواد حسینی شکوه به فرماندهی بهداشت ، امداد ، درمان و آموزش پزشکی منصوب گردیده اند که ایشان نیز شخصیتی ممتاز همانند دکتر لشگری دارند و از پزشکان اخلاق مدار می باشد. دکتر حسینی شکوه می تواند این مجموعه را به خوبی مدیریت نماید و برآیند آن رضای الهی سازمانی و موجب اقتدار ملی و استحکام بنیه دفاعی خواهد بود.
 در این مراسم امیر سرتیپ دوم پزشک نظامی اصل به عنوان جانشین فرماندهی بهداشت ، امداد ، درمان و آموزش پزشکی و امیر دریادار دوم پزشک شاهرخ ایروانی به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آجا منصوب گردیدند.

در پایان این مراسم امیر سرتیپ دوم دکتر محمد حسین لشگری طی سخنانی گفت : افتخار من به عنوان یک پزشک در نظام اسلامی همواره خدمت در ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده  و همواره سعی نموده ام با همراهی و همدلی همکارانم در مجموعه ف بهداپ در راستای اهداف نظام اسلامی قدم برداشته و در اقتدار و پیشرفت ملی سهیم باشیم. آرزوی موفقیت روز افزون و چشمگیر فرماندهی بهداشت ، امداد ، درمان و آموزش پزشکی آجا را در تمام مراحل علمی و نظامی دارم. درپایان  از زحمات امیر سرتیپ دوم پزشک محمد حسین لشگری با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.