حضور و بازدید جانشین محترم كل ارتش جمهوری اسلامی ایران امیر سرتیپ ستاد احمد رضا پوردستان از دانشگاه علوم پزشكی ارتش
 ۱۳۹۵/۱۱/۰۷

در این بازدید امیر سرتیپ ستاد احمد رضا پوردستان پس از حضور در مرکزرشد فناوری سلامت از ابتکارات و ایده های نو آموزشی و نظامی بازدید نمودند . ایشان سپس در ساختمان در حال احداث پژوهشگاه دانشگاه علوم پزشکی ارتش حضور یافته و از نزدیک به بررسی مشکلات موجود پرداختند. حضور در پژوهشگاه های مختلف دانشکده پزشکی و ساير قسمتها ازدیگر برنامه های امیر پوردستان بود...

امیرسرتيپ پوردستان در جمع فرماندهان و مسئولین با اشاره به ایام الله دهه مبارک فجر و تبریک این روز های خاطره انگیز گفت : یکی از دلایل پیروزی انقلاب اسلامی ایران حضور حضرت امام خمینی (ره) و روحانیون در راس امور بود و دشمن هم با آگاهی از این موضوع در صدد ضربه زدن به روحانیت و علمای دین است . از دیگر علل پیروزی این انقلاب عظیم این بود که بدنه ارتش جمهوری اسلامی ایران از مردم بوده و خود را جدا ازآنان نمی دانستند وسریعا به دعوت امام خمینی (ره) لبیک گفته و به صفوف مردم پیوستند.

ایشان در پایان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا گفت : حرکت جهادی باید صورت بگیرد تا در تمامی امور به پیشرفت و هدف نهایی برسیم.

گفتنی است فرمانده بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی آجا امیر سرتیپ دوم پزشک محمد حسین لشگری گزارشی از تمامی امور ، امکانات ، اهداف ، چشم انداز ، ایده ها ، ابتکارات و مشکلات موجود در دانشگاه را ارائه نمودند.